ELS VÍDEOS DE LESIONS DE LA MUTUALITAT JA ES PODEN VEURE EN OBERT


lesions

Els vídeos de lesions elaborats amb  tots els metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes ja els pot visionar tothom que ho vulgui.  Desprès d’un període on només els jugadors lesionats podien veure el vídeo corresponent a la seva lesió, des d’avui ja estan en obert. Es pot fer a través de la pàgina web de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, www.mcf.cat, o mitjançant el canal de lesions de la Mutualitat Catalana de Futbolistes a la plataforma youtube. http://www.youtube.com/playlist?list=PLsZbiK7SNL67xVmTKX2Rm1BOd9QsmSDqp

Aquets 28 vídeos mostren les principals lesions que pateixen els jugadors de l’FCF. Aquests vídeos expliquen cadascuna de les lesions, el seu tractament, i els passos que el jugador haurà d’anar superant per arribar a la plena recuperació (rehabilitació, readaptació i tornada al futbol).

El jugador seguirà rebent un SMS des de la Mutualitat Catalana de Futbolistes on se li comunica la seva baixa esportiva i el link per poder visionar la pàgina on pot consultar el vídeo de la seva lesió.

La totalitat de metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes són els encarregats d’explicar cada una de les 28 lesions més freqüents entre els nostres esportistes.  L’objectiu és conscienciar als lesionats de que amb una bona informació mèdica i responsabilitat, la curació d’una lesió es fa més suportable i efectiva.

En aquest projecte, presentat al més de gener i que ara ja pot ser consultat per tothom, participen els metges dels quatre equips mèdics de la Mutualitat Catalana de Futbolistes que dirigeixen els doctors Ramón Cugat, Emili Moragas, José Aragón i Jaume Vilaró.