RAMON CUGAT I JAUME VILARÓ ENTRE ELS MILLORS 150 MÈDICS A CATALUNYA


La Mutualitat de Futbolistes a Catalunya està d’enhorabona. Dos dels seus caps d’equips de traumatologia es troben entre els 150 millors mèdics a Catalunya.
Ramón Cugat .és el president del Consell Mèdic Assessor de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya, i també pertany com a metge a l’Institut Cugat i a l’Hospital Quiónsalud de Barcelona.
Ramón Cugat és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, el doctor Cugat és especialista en cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, president de la Junta Mèdica i membre de l’equip mèdic de la Mutualitat de Futbolistes Catalans i membre de l’equip mèdic de RFEF. També és director de l’Institut Cugat i codirector del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital Quironsalud Barcelona.
Col·labora com a docent amb centres de prestigi com la Universitat de Barcelona, la Universitat Internacional de Catalunya o la Universitat CEU Cardenal Herrera. També ha estat professor invitat en el Departament de Medicina de l’Esport de l’Hospital General de Massachusetts de la Universitat Harvard.
És membre de nombroses societats com Societat Internacional de l’Artroscòpia, Cirurgia de genoll i Traumatologia d’Esports ISAKOS, membre numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors, AAOS, ICRS, SLAR, ESSKA, AGA, SECOT, AEA, FEMERDE, HERODICUS SLOCIETY, ASIAM PACIFIC INSTITUTE (Membre de la Junta Directiva) entre altre membre honorari de la Asasociation of Orthopaedics and Traumatology of Georgia, Association of Orthopaedics and Ratmatology of Chile, Indian Arthoscopy Society.
A més, presideix la Junta de Patrons de la Fundació Garcia Cugat per a la Investigació Biomèdica. Finalment, es pot mencionar que la seva tasca mèdica l’hi ha fet mereixedor d’una medalla de l’Orde del Mèrit Civil del Rei d’Espanya.
El Doctor Jaume Vilaró compte amb una àmplia experiència en la seva especialitat. Ha estat adjunt de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de la Unitat de Teràpia Regenerativa Tisular de la Clínica Teknon, ha estat Adjunt a l’Hospital de Mataró, a l’Hospital del Mar i ha exercit com a director Mèdic i director del Servei de Traumatologia de la Mutua FIMAC i com a cap de Traumatologia de la Policlínica Verge a Menorca.
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va realitzar l’especialitat de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l’Hospital del Sagrat Cor de Barcelona. És màser en Cirurgia de Raquis i Cirurgia Ortopèdica i Màster en Organització de Serveis Assistencials per EADA.
Actualment, és especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica al Centre Mèdic Teknon. I també es cap d’uns dels quatre equips mèdics de la Mutualitat de Futbolistes a Catalunya.